10 tipp az egészséges haj vegyszerek nélkül

Egészséges haj, szép haj. Mindezt úgy lehet elérni, vegyszerek nélkül, csak úgy, mint a nagymamák. Fontos, hogy a vágy. Lásd a top 10 tipp az egészséges haj vegyszerek nélkül.

10 tipp az egészséges haj vegyszerek nélkül

  1. Takarítás haj szódabikarbóna

Biztosan a szót, hogy “takarítás” furcsának tűnhet, de ez így is van. Ez az eljárás alkalmas, ha sok a kozmetikumok-haj a mindennapi életben. Keverjük össze 2 evőkanál szódabikarbóna 1 óra.h a víz. Használja a keverék, a hajas fejbőrön, teljes hosszúságú haj 10 percig. Mosd meg, majd menj, mosd meg a hajat samponnal.

  1. A csoda a szívem haj

Mdjt erős antibakteriális, gombaölő tulajdonságokkal, pedig kiváló hidratáló a haj. A tiszta, nedves haj, alkalmazni a méz, de egy jó munkához. Hagyd rajta 15 percig, majd öblítse le újra. Ismételje meg egyszer egy héten, vagy kéthetente egyszer, fényes haj.

  1. Majd preberete a korpásodás aszpirinnel

Néha a gyógyászati, illetve szépségápolási korpásodás elleni termékek túl erős. Szóval próbálj ki valami mást. Nitrosate 2 tabletta aszpirin, majd add hozzá a sampon (lehetőleg használjon enyhe sampon nélkül parabének). Pár hét múlva kezdődik, hogy észre javulást.

  1. A tojás étel haj

Van egy érdekes szabály. Ha a haj száraz, használja a fehér a tojás. Ha száraz: tojássárgája. Maszk több, mint az általános iskolában. Verte a része a tojás választotta, hogy használja. Alkalmazni a haj 10 percig, majd öblítse le határozottan MELEG víz. Majd mossa le egy enyhe sampon. Tojás legyen hajad sima, fényes.

10 Arany szabályok creslane haj

“Cresvale rendesen? A kilátás valami hiba creslane, hogy megkérdőjelezhető, valamint a 10 Arany szabályok creslane haj…”

5.A joghurtot a hosszú haj

Használja igazi joghurt élő baktériumok gyorsabban nő a haj. Egyszerűen alkalmazható a joghurtot a haj. Opcionálisan felvehet méz és/ vagy a tojás. Pakolás egy zuhanyt kap a fürdő, majd egy törölközőt, körülbelül 20 percig. Öblítse le meleg vízzel, majd sampon.

  1. Az olívaolaj, száraz fejbőr

Az olívaolaj nem csoda, hogy a haj, de már posledovali egy külön cikket. Meg kell azonban emlékezni arra, mennyire hasznos az olívaolaj, amikor a száraz, viszkető fejbőrt. Mix olívaolaj, citromlé, egy 1:1 arányban alkalmazzák a masszázs mozdulatai a fejbőr. Hagyd rajta 20 percig, majd öblítse le. Ismételje meg minden 10 nap.

  1. Só zsíros haj ellen

Kezdjük egy figyelmeztetés, hogy ez az eljárás egy hónapban egyszer, hogy figyelemmel kíséri, hogyan érinti. Add hozzá az első maroknyi sampon, 2 csipet sót, majd mossa meg a haját. Alaposan DÖRZSÖLJE be a gyökerei, az még jobb, hogy mossa le. A só segít a száraz haj is segít, tisztítsa meg a fejbőrön. Ha azt veszi észre, hogy farag kezdődik, hogy a hámlasztás, ez az eljárás nem az, hogy nem kell megismételni.

  1. Kényeztesse haját sört

Ha marad az alján egy üveg sört, az nem alkalmas ivásra használni hozzá, Ragyog a hajad. Öblítse ki a haját sör után sampon mosoly. Tehát marad egy pár percig, majd öblítse le vízzel. A szokásos egyszer tíz nap kell, hogy a haj egészséges.

Nosedown a haj – 51 ötletek haj réz newanimat ed

  1. Rizsliszt helyett száraz sampon

Mondtuk, hogy, hogy a száraz sampon otthon keményítő. Arizonato liszt, ugyanakkor, ugyanazt a munkát. Grind egy kis rizst turmixgépben, vagy csiszoló, ahogy kell, nagyon, nagyon kicsi. Amikor a hajad Manila a gyökerek, alkalmazza néhány rizs, liszt, fésülje át a haját. Ugyanaz a hatása, ital-hidrogén-karbonát, hintőpor.

“Gyorsan Manawatu haja egy rémálom minden nő. Megtekintheti, hogy mi okozza, hogyan kell megbirkózni a zsíros haj…”

  1. Lekovite shiftdata haj avokádó

Ha a haj hajlamos formában klaszterek, használja avokádó a haj. Zsírok, fehérjék avokádó erősíteni. Cefre fél avokádó, illetve alkalmazni, mosott, nedves hajba. Hagyj egy kalap alá 30 percig, majd mossuk le egy enyhe sampon vagy csak a maszk/ hajkondicionáló.